Produkter for russisk wild bær (12)

Knust rød pepper (Chile) - HoReCa

Knust rød pepper (Chile) - HoReCa

Mexikanere mener at pepper hjelper sinnet med å bli klarere, de sier at ved å spise pepper kan du føle hodet ditt separat fra kroppen. Knust rød pepper (Chile) - har alle egenskapene og smaken av sterk chilipepper, men er mye mer praktisk å bruke på grunn av sin fine fraksjonalitet. Bruk til Salater, sauser, supper, kjøttretter, fjærkre, pasta, ris, fiskeretter, grønnsaker. Smak Brennende skarp Næringsverdi per 100 g. Proteiner (g / 100g)… 13 Fett (g / 100g)… 14 Karbohydrater (g / 100g)… 15 Energiverdi (kcal / 100g)… 240
Agave Light sirup - naturlig agavesirup

Agave Light sirup - naturlig agavesirup

Naturlig økologisk sirup laget av agavesaft. Nettovekt: 250 g Energiverdi per 100 g: 320 kcal
Tørkede gulrotgranuler - HoReCa

Tørkede gulrotgranuler - HoReCa

Denne rotgrønnsaken er god i alle former. Afghanistan regnes som dens hjemland. Det var der gulroten gradvis spredte seg over hele verden. De gamle grekerne ga den himmelsk kraft, og kalte den en frukt som bærer kjærlighet. I hvert fall i matlaging er det kanskje ikke et produkt som ikke gjengjelder gulrøtter. Når de tørkes, lagres granulerte gulrøtter ideelt uten å ta opp mye plass og uten å kreve spesielle forhold. Og når de kommer i kontakt med vann, gjenoppretter de raskt sine egenskaper. Bruk til Supper, sauser, marinader, kjøttretter, fugler og viltretter. Smak Søtlig Næringsverdi Karbohydrater (g/100g) 49 Fett (g/100g) 0,5 Proteiner (g/100g) 9,5 Energiinnhold (kcal/100g) 240
Kinesisk tørket kål - HoReCa

Kinesisk tørket kål - HoReCa

Pekingkål var populært i Europa kun i de asiatiske kvartalene frem til midten av det 20. århundre. Men de siste tiårene har den vært på toppen av kulinarisk popularitet, også i Russland. Dens næringsverdi og utmerkede smak bevares i det tørkede produktet. Det er fra tørket Beijing-kål at en deilig koreansk suppe av siriag-cook tilberedes, samt nasjonale retter som Namul, Ttige og Bale. Følgesvenner av tørket kinesisk kål, som hjelper den å nå sitt fulle smakspotensial, er hvitløk og løk. Bruk til Supper, sauser, marinader, kjøttretter, fjærkre og viltretter. Smak Pikant, søtlig Næringsverdi per 100 gr. Proteiner (g / 100g)… 26 Fett (g / 100g)… 3,5 Karbohydrater (g / 100g)… 34 Energiverdi (kcal / 100g)… 270
Ceylon-kanel

Ceylon-kanel

På 1600-tallet oppdaget portugisiske erobrere Ceylon-kanel på Sri Lanka og brakte dette krydderet til Europa i løpet av 1600- og 1700-tallet. Ceylon-kanel utvinnes fra ville trær som kan nå en høyde på opptil 10 m og vokser vilt i skogene på Ceylon og Sør-India. Dette krydderet lages av den fineste indre barken, som kuttes fra tre år gamle skudd. Ekte Ceylon-kanel er et sterkt duftende og smakfullt krydder. Alle som har smakt det, vet godt hvilke forskjellige smaksnyanser dette krydderet har. Karbohydrater (g / 100 g): 4,0 Fett (g / 100 g): 3,0 Protein (g / 100 g): 28 Energiverdi (kcal): 160 Minst holdbarhet: 18 måneder Nettovekt (g): 30
Dillfrø - HoReCa

Dillfrø - HoReCa

En krans av stilker og grener av dill i det romerske imperiet ble tildelt fremragende gladiatorer. Brukes til tilberedning av salater, forretter, supper, andre lunsjretter. Brukes til Varme og kalde sauser, supper, kjøttretter, fjærkre-retter, fiskeretter, eggretter, samt til sylting. Smak Bittert gress Næringsverdi per 100 gr. Proteiner (g / 100g)… 16 Fett (g / 100g)… 15 Karbohydrater (g / 100g)… 12 Energiverdi (kcal / 100g)… 250
Tørkede rødbeter - HoReCa

Tørkede rødbeter - HoReCa

Historien om rødbeter strekker seg over mer enn 2000 år. Denne rotgrønnsaken er den mest vanlige blant grønnsaksavlinger. I tørket form kan den lagres i lang tid. Bruken er lik bruken av ferske rotgrønnsaker. Som med alle tørkede produkter, gjenoppretter den raskt sine egenskaper når den kommer i kontakt med væske. Bruk til Supper, sauser, kjøtt, marinader, fjærfe-retter, ris- og grønnsaksretter. Smak søt Næringsverdi per 100 gr. Proteiner (g / 100g)… 9,0 Fett (g / 100g)… 0,5 Karbohydrater (g / 100g)… 54 Energiverdi (kcal / 100g)… 260
Svart sesamfrø - HoReCa

Svart sesamfrø - HoReCa

Sesam, også kjent som sesam, kom til Europa fra Afrika. Svarte frø er mer verdifulle enn hvite eller brune frø. De er rike på retinol, vitaminer B og E, oljesyre og linolsyre. Sesam er anerkjent som et av de mest effektive produktene som kan bremse aldringen av cellene i menneskekroppen. Svarte sesamfrø tilsettes salater, krydres med retter fra ruccola, fennikel, fisk. Den behagelige krydrede smaken av disse kornene gjør at de kan brukes med suksess i baking og i produksjon av kozinaki. Svart sesam er uunnværlig for å lage sushi. Bruk for Brukes til tilberedning av alle typer bakverk og desserter, frukt, varme drikker og krydrede retter fra østlig mat. Smak Astringerende smak, bitteraktig. Næringsverdi per 100 gr. Proteiner (g / 100g)… 19,0 Fett (g / 100g)… 49,0 Karbohydrater (g / 100g)… 12,0 Energiverdi (kcal / 100g)… 570
Krydder til biff og grilling - HoReCa

Krydder til biff og grilling - HoReCa

Shish kebab regnes som en rett fra kaukasisk kjøkken, og navnet kommer fra det tyrkiske ordet "shish" - spyd. Dermed er "kebab" i bokstavelig forstand en rett stekt på spyd. Sammensetningen av krydderet for grillmat "Kongelig krydder" inneholder kun naturlige ingredienser, som vil gi en unik krydret smak og aroma til grillmaten. Bruk krydderet til å forberede marinaden, og som topping for grillmat, grill og kjøtt tilberedt hjemme: i panne, i ovn og i mikrobølgeovn. Bruk til Bruk krydderet til å forberede marinaden, og som topping for grillmat, grill og kjøtt tilberedt hjemme: i panne, i ovn og i mikrobølgeovn. Smak Gir moderat skarphet. Ingredienser Havsalt, malt rød paprika, knust koriander, sennepsfrø, zira, knust svart pepper, skiver av rød chilipepper, tørket hvitløk, tørkede tomater. Næringsverdi per 100 gr. Proteiner (g / 100g)… 9,0 Fett (g / 100g)… 9,0 Karbohydrater (g / 100g)… 27 Energiverdi (kcal / 100g)… 229
Tørkede gulrøtter - HoReCa

Tørkede gulrøtter - HoReCa

Strimler av tørkede gulrøtter er en stor hjelp for de som ikke har for mye tid til å lage mat. Hvis dette produktet er tilgjengelig, vil hastigheten på matlagingen av en rett øke betydelig. Tross alt trenger ikke rotgrønnsakene å vaskes, skrelles, rives eller hakkes. Det er nok å dyppe gulrotstrimlene i en væske. Når de gjenopprettes i melk, blir de til en deilig paifylling eller base for en vitaminrik salat. De kan tilsettes i steking, i buljonger og hovedretter. Bruk til Supper, sauser, marinader, kjøttretter, fugl og viltretter. Smak Søtlig Næringsverdi per 100 gr. Proteiner (g / 100g)… 9,5 Fett (g / 100g)… 0,5 Karbohydrater (g / 100g)… 49 Energiverdi (kcal / 100g)… 240
Tørket aubergine - HoReCa

Tørket aubergine - HoReCa

Denne solanaceous bæren kom til Europa fra Persia, og på grunn av oversettelsesvansker ble den ofte kalt en gal eple. Aubergine kom til Russland fra Kaukasus, og derfor hadde den kallenavnet "armensk agurk" i lang tid. Riktig tørket aubergine har en lys aroma og smak av sopp. Denne egenskapen gjør den til en uunnværlig komponent i retter med stuvete grønnsaker eller i enhver stek. Bruk til Supper, sauser, marinader, retter med kjøtt, fjærfe og viltretter. Smak Krydret, bitter, pikant Næringsverdi per 100 g. Proteiner (g / 100g)… 11 Fett (g / 100g)… 1,0 Karbohydrater (g / 100g)… 43 Energiverdi (kcal / 100g)… 230
Granateplesaus - Narshrab

Granateplesaus - Narshrab

Granateple inneholder et helt vitamin- og mineral kompleks. Granateplesaus har en positiv effekt på det kardiovaskulære systemet, senker kolesterol og øker hemoglobinnivåene. Netto vekt: 250 gr. Brutto vekt: 280 gr. Holdbarhet: 24 måneder Lagringsforhold: Oppbevares ved en temperatur på 18 ± 3 ° C og en relativ fuktighet på ikke mer enn 75 %. Etter åpning, oppbevares Næringsverdi per 100 gr.: Proteiner - 1,3 g, fett - 0,8 g, karbohydrater - 54 g, fiber - 4 g Energiverdi per 100 g av produktet (kcal / kJ): 259 kcal / 1084 kJ Mineraler mg per 100 g: Fe 2,4 K 13467 Ca 884 Ingredienser: Granateplejuicekonsentrat, glukose, sitronsyre, karamell. Økologisk: Nei Rå: Nei Glutenfri: Ja